Saturday, December 30, 2006

Nieuwe foto's gemaakt vandaag






Vandaag was het wel een goede dag om nieuwe fotos van mijn juwelen te maken...dacht ik. Het licht bleek helemaal niet in orde te zijn en de foto's zijn dan ook niet super gelukt. Ik laat er even enkele zien die wel redelijk zijn.

Het is dan uiteindelijk toch gelukt de foto's hier te plaatsen wat niet gemakkelijk was.





Deze ketting heb ik geketteld. Het zijn glaskralen met daartussen kashmiri kralen. Kashmiri zijn kralen die in India gemaakt worden, ze zijn altijd mooi versierd. Deze ketting kost 16 euro.


Deze ketting is ook geketteld. Alle kralen zijn van glas en vooral de kleine groene kralen maakten dit een heel karwei. De andere kralen zijn geel en bruin van kleur. De ketting valt in het echt iets langer dan op de buste. De prijs hiervan is 18 euro.


Deze ketting bestaat uit 6 strengen met daarop kleine donkerbruine kraaltjes. Ik ben niet zeker of het kleine zaadjes zijn of misschien kralen van hout. Deze draden komen samen in een mooie bloem van palmhout. Deze ketting kost 20 euro.

Voorlopig staan deze foto's nog niet op de website, als u interesse heeft kan u mij een e-mail sturen op elke.tuteleers@gmail.com. De website is www.dellejuwelen.info.



Thursday, December 28, 2006

Begin blog over handgemaakte juwelen

28 december 2006. Het jaar is dus bijna voorbij. Ongeveer een jaar geleden kreeg ik een setje kralen cadeau en een boek met enkele patronen. Sinds toen heb ik de kralen niet meer losgelaten. Net voor de zomer had ik mijn eerste sieradenparty en in de loop van het jaar heb ik ook nog twee keer een open huis gedaan. Begin september kwam de eigen website… en nu heeft D’Elle Juwelen ook een blog.

Eerst even voorstellen dan maar. Mijn naam is Elke Tuteleers en ik woon in Heist-Op-Den-Berg op de grens van de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ik zit in het laatste jaar van het secundair in de richting economie-wiskunde. Zoals hierboven al stond ben ik dus nu ongeveer een jaar bezig met juwelen maken.

Al snel groeide deze hobby nogal uit proporties. Heel het huis kwam vol te liggen met sieraden, kralen, sterling zilver, swarovski kraaltjes,…En het ergste is dan nog dat ik zelf amper juwelen draag. De meeste bleven dus gewoon liggen wat al helemaal zonde is. Ik gaf op een keer enkele boekjes mee en er waren mensen die interesse hadden in een juweel dus kwam ik op het idee ze te gaan verkopen. Op mijn website www.dellejuwelen.info kan je een idee krijgen van wat ik zoal maak.

Waarom heb ik nu deze blog? Wel hier kan ik mijn nieuwste creaties laten zien aan wie ze wil bekijken, ik kan enkele tips doorgeven over de mode voor het nieuwste seizoen, enz. Ik ben ook altijd op zoek naar bijvoorbeeld markten en beurzen waar ik mijn handgemaakte creaties kan showen dus tips zijn meer dan welkom.

Ik zou zeggen neem eens een kijkje op mijn website en kom ook regelmatig hier terug kijken.

Beste wensen voor 2007!

Elke
www.dellejuwelen.info